ART2RIDE EXPERIENCE

Donderdag 24 en vrijdag 25 augustus 2017

Human & Horse Hotel in Kootwijkerbroek

Will Faerber van Art2Ride uit Amerika komt weer naar Nederland!! We organiseren dit jaar DE Art2Ride Experience! Twee volle dagen onderdompelen in de classical foundation van Art2Ride. Met exclusieve lessen van Will Faerber zelf.

Dit is het neusje van de zalm voor de echte liefhebber! Het maakt niet uit welk ras je paard is, welke discipline je rijdt of op welk niveau. Deze classical foundation is de basis voor IEDER paard dat bereden wordt of gaat worden.

collage web 3

Kijken, leren, vragen, uitleg krijgen; je krijgt het allemaal tijdens deze Experience. Kom de kennis halen; het is beschikbaar en bereikbaar! Ook voor jou! Bovendien ben je met gelijkgestemden: een positief ingestelde groep ruiters die dit graag willen leren van Will Faerber.

Op donderdag en vrijdag is er lunch geregeld. Alle koffie, thee en water zijn inclusief gedurende de tweedaagse Experience.

Op beide dagen starten we om 9 uur in de ochtend de praktijklessen. Deze duren tot ongeveer 17.00 uur. Deelnemers kiezen: rijles, longeerles of werk-aan-de-hand-les. Of een combinatie hiervan. Alle lessen zijn 1-op-1 met Will, dus privéles.

De lessen van Will Faerber zijn in de buitenbaan van deze prachtige accommodatie en worden in het Engels gegeven. Er is een geluidsinstallatie.

***EXTRA***

Op donderdag 24 augustus is Kriemhild Morgenroth van Peter Horobin Saddles aanwezig voor een uitleg over saddlefit. Voor meer informatie over Kriemhild of PHS zadels: www.kriemhild-morgenroth.com.

Interessant voor iedereen! Deelnemers aan de Experience kunnen hun zadel laten evalueren door Kriemhild en eventueel kleine aanpassingen laten uitvoeren. Hierdoor kunnen ze met een optimale start beginnen aan de Experience. Ook  kunnen zij kiezen om in een PHS zadel te rijden.

Voor mensen die niet aan de Experience deelnemen, maar toch hun zadel willen laten evalueren op hun paard: neem contact op via info@kriemhild-morgenroth.com.

  • LOCATIE

De Experience is op een prachtige locatie midden in Nederland: Human & Horse Hotel in Kootwijkerbroek.

collage web 2

Kom je kijken?

EUR 45,– op donderdag OF op vrijdag, inclusief

  • koffie/thee/water gedurende de dag
  • lunch
    • Optioneel: als je kiest voor de donderdag kun je ook mee-dineren  voor EUR 20,–, inclusief de Meet & Greet met Will Faerber

EUR 95,– voor donderdag EN vrijdag (passe-partout), inclusief

  • koffie/thee/water gedurende deze dagen
  • lunchen op donderdag en vrijdag
  • diner op donderdag
  • avondsessie donderdag Meet & Greet met Will Faerber

Geef je dan zo snel mogelijk op via de e-mail: diluyten@gmail.com.

TipWil je alvast wat meer informatie over Art2Ride? Kijk dan eens op www.art2ride.com of het YouTubekanaal van Art2Ride! Je vindt daar honderden (!) filmpjes. We hebben ook op Facebook een besloten groep ‘Art2Ride Fans & Followers’ (Engelstalig). Een pagina met zeer positieve A2R-fans die elkaar motiveren en helpen. Fans van over de hele wereld! Op deze Facebookgroep mogen mensen alleen foto’s en filmpjes van zichzelf plaatsen. De Associate Trainers van A2R  (worldwide) zijn daar ook dagelijks te vinden om te helpen.